Klik hier om een container te bestellen'Klik hier om een container te bestellen'
SLOOP- EN GRONDWERKEN
 
 Grootschalig      
 Totaalsloop       
 Specialist in renovatiesloop 
 Uitvoering grondwerk    
 Verhuur rijplaten
 Verhuur hekwerk

 
Bekijk hier onze certificaten:
ISO 9001
VCA*
SVMS-007
 
Het uitvoeren van sloopwerk is een specialistisch vak. Een goede organisatie, planning en verwerking zijn noodzakelijk om binnen dit kader sloopwerken uit te voeren. Het is tegenwoordig meer dan alleen het plat gooien van een gebouw. Alles wordt uitgevoerd met specialistisch materieel en geschoolde medewerkers. Bij de uitvoering houden we rekening met mens en milieu. We treffen maatregelen om alles veilig en milieu-kundig te slopen.

Van Diemen Sloopwerken is een bedrijf dat zijn expertise in alle vormen van sloop heeft, maar onderscheid zich van andere bedrijven voornamelijk in de renovatiesloop. Onze medewerkers zijn vooral mensen met jarenlange ervaring.

Na afloop van de sloop kunnen wij voor u het grondwerk verrichten, Van Diemen heeft een aantal hydraulische graafmachines die hierbij gebruikt kunnen worden. Ook als de grond vervuild is kunnen we u van dienst zijn. Kijk voor meer informatie onder bodemsanering.

Vanuit de klant en de overheid worden er steeds meer eisen gesteld aan een sloopbedrijf en zijn werkzaamheden. Om aan deze eisen te voldoen hebben wij een compleet kwaliteitszorgsysteem opgezet bestaande uit:  VCA* en NEN-EN-ISO 9001. Sinds Januari 2007 zijn wij ook in het bezit van de sloopnormering SVM-007, hetgeen staat voor veilig- en milieukundig slopen.

Meer informatie:
Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over sloopwerkzaamheden en grondwerken, neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor op telefoonnummer 071-5323082 of stuur een email naar info@vandiemensloop.nl.