Klik hier om een container te bestellen'Klik hier om een container te bestellen'
DIAMANT BOREN EN ZAGEN

• Betonboringen
• Asfaltboringen
• Alle voorkomende hakwerken
• Het boren van openhaard-gaten
• Het uitzagen van sparingen (ramen en deuren)
• Freeswerk
 
Boren met diamant
Het boren met diamant wordt toegepast in precisieboorwerk in beton, asfalt, steen en natuursteen. Voorbeelden van deze toepassingen zijn; het boren voor afzuigsystemen in keukens en ketelhuizen, leidingdoorvoeren voor rioleringsstelsels en allerlei muur- en vloerdoorvoeren. Tevens is deze methode geschikt voor het realiseren van kruipruimteventilatie en het plaatsen van chemische ankers.
 
De door ons te maken doorvoeren kunnen in diameter variëren van 12 tot 800 mm en tot elke gewenste diepte. Grotere maten kunnen wij ook voor u boren, vraag ons naar de mogelijkheden...
 
Vloeren en dilatatie zagen
Vloeren zagen gebeurd door middel van zaagwagens die diesel, benzine of elektrisch aangedreven zijn. Deze toepassing wordt gebruikt voor trapsparingen en vloerluiken en oversteken/kantzagen van asfalt/beton in infra en wegenbouw.
 
Wandzagen
Wandzagen gebeurt met hydraulische- en elektrische wandzaagsystemen. Deze toepassing is bedoeld om strakke en rechte sparingen in wanden te maken, zoals raam- en deursparingen. Hierna kunt u er voor kiezen om het uitgezaagde gedeelte uit te laten hakken of in handzame blokken te laten zagen, zodat er niet gehakt hoeft te worden en is er dus minder overlast voor de omgeving. Minder stof en minder herrie.
 
Frezen en slijpen
Frezen en slijpen kan gedaan worden in wanden en vloeren door middel van een slijp, frees of zaagmachine. Deze toepassing wordt gebruikt voor het wegwerken van elektra en leidingen in wanden en vloeren, hierbij kunt u ook denken aan bijvoorbeeld vloerverwarming. Tevens is het mogelijk complete contactdozen in te frezen.
 
Meer informatie:
Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over diamantboren, -zagen en frezen, neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor op telefoonnummer 071-5323082 of stuur een email naar info@vandiemensloop.nl.